Escola Els Xiprers (Barcelona)

 • Escola Els Xiprers (Barcelona)

  Caçadors d'imatges

  El passat 13 de desembre de 2013 vam anar a veure l’exposició d’en Takeshi Shikama “Les remors del bosc”.

  Les fotografies eren en blanc i negre i tot eren imatges del bosc. Ens van agradar molt i vam fer un taller per grups. Havíem de triar una imatge i dir quins sons pensàvem que podrien acompanyar la imatge.

  Amb les seves fotografies ens vam inspirar per fer una sessió de fotos un altre dia al bosc que tenim al voltant de la nostra escola. Va ser un dia molt assoleiat d’hivern i van quedar unes fotos molt boniques, amb contrallums, colors de tardor,...

  Dilluns passat vam fer un taller de muntatge de les fotos amb sons de la natura i els sons que hi ha al voltant del nostre bosc. Vam treballar molt i ens ha agradat molt fer aquest muntatge. Esperem que us agradi com ha quedat.

 • Escola Els Xiprers (Barcelona)

  Ens presentem

  Hola a tots!!

  Som la classe de tercer de l’Escola Els Xiprers que està a Vallvidrera. Som una escola pública que està al Parc de Collserola.

  És el primer cop que fem Petit Cinema en curs però a l’escola fa molt anys que la classe de 6è fa Cinema en curs.

  Tota l’escola està treballant les cases del món i nosaltres hem treballat els animals i ara estem investigant sobre les cases del món dels animals. Esperem que podem fer algunes fotografies.

  Hem començat a fer fotografies dels espais de l’escola i hem après moltes coses: enquadrament, punts de vista, llum, distància,...

  També hem començat a estudiar sobre la història del Cinema i hem buscat informació sobre els germans Lumière i hem vist algunes pel·lícules.

  Hem decidit que volem fer un projecte fotogràfic sobre el camí de l’escola a l’estació.

  Ja us ensenyarem les cosetes que anem fent.

  Fins aviat!!