Escola Els Xiprers (Barcelona)

Ens presentem

Hola a tots!!

Som la classe de tercer de l’Escola Els Xiprers que està a Vallvidrera. Som una escola pública que està al Parc de Collserola.

És el primer cop que fem Petit Cinema en curs però a l’escola fa molt anys que la classe de 6è fa Cinema en curs.

Tota l’escola està treballant les cases del món i nosaltres hem treballat els animals i ara estem investigant sobre les cases del món dels animals. Esperem que podem fer algunes fotografies.

Hem començat a fer fotografies dels espais de l’escola i hem après moltes coses: enquadrament, punts de vista, llum, distància,...

També hem començat a estudiar sobre la història del Cinema i hem buscat informació sobre els germans Lumière i hem vist algunes pel·lícules.

Hem decidit que volem fer un projecte fotogràfic sobre el camí de l’escola a l’estació.

Ja us ensenyarem les cosetes que anem fent.

Fins aviat!!

Escola Àngel Baixeras (Barcelona)

Ens Presentem! Nois i noies de 6è

Encara que anem una mica tard, hem aconseguit fer el video de presentació.

Durant aquestes setmanes, ens han presentat el projecte Petit Cinema en Curs, hem estat veient les presentacions de totes les escoles, i hem pensat com voliem fer la nostra. Com que voliem fer un video, dient qui erem, vam gravar-ho un dia que a l'escola hi havia moltíssima gent anant amunt i avall, i el soroll que se sentia de fons, va fer que haguessim de repetir el video, perquè se sentia moltíssim i no quedava bé.

Així que finalment hem aconseguit fer el video amb una mica més de silenci de fons, i amb cara i ulls. Però no dubtem que del primer video també hem après que quan volem grabar veus, hi ha d'haver molt de silenci, perquè la càmara, o la grabadora ho sent tot!!!

així, doncs, finalment, us deixem amb el nostre video de presentació, i ara que ja ens hem presentat ens posem a treballar!!! avui mateix hem estat jugant amb els visors, a veure què veiem! Ben aviat... fotografies i resultats d'aquesta experiència!

 

Escola Ítaca (Barcelona)

PRESENTACIÓ CICLE INICIAL

Som els nens i nenes de Cicle Inicial de l'escola Ítaca de Barcelona, del barri de les Corts.

Estem contents i il·lusionats  participant  al projecte Petit Cinema en Curs.

Des de fa anys, el nom de les nostres classes eran d'animals: dofins, peixos, àligues i pingüins.

Ara, amb aquest projecte hem posat noms que fan referència al món del cinema.

Ens ho hem passat molt bé fent aquesta tria.

Páxinas