Institut Castellet - 4t d'ESO (Sant Vicenç de Castellet)

Presentació de 'Res no s'atura'

Obradoiros Programa anual

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Castellet presentem 'Res no s'atura' a la Filmoteca de Catalunya. Els alumnes de 6è de l'Escola Els Xiprers ens plantegen comentaris i preguntes.

El film es pot veure en el següent apartat. 

Institut Castellet - 4t d'ESO (Sant Vicenç de Castellet)

Presentació dels Minuts Lumière a l'institut

Obradoiros Programa anual

Al nostre institut aquest curs hem iniciat un projecte que es diu “La Moguda dels Divendres”. És un acte que realitzem a la biblioteca del nostre institut tot sovint, i que té com a objectiu presentar i compartir amb tot l'institut treballs realitzats pels alumnes: cantem i toquem les cançons que s'han treballat des de l'àrea de música o l'optativa de guitarres, ens arribem a fer preguntes de caire filosòfic a partir de fotografies realitzades pels alumnes de batxillerat, i és clar, també presentem els treballs que hem fet al taller de cinema en curs.

Aquesta setmana hi hem anat a presentar els nostres Minuts Lumière. Primer es projectava el minut d'una l'alumna i seguidament l'autora feia una explicació per tal que els companys que havien vingut a veure la presentació entenguessin millor què volia dir fer un Minut Lumière. L'autora del minut explicava com s'havia gravat, de què tractava, quines dificultats havia tingut el rodatge, la transformació del pla i per últim les companyes que formaven el seu equip de rodatge. A més a més, cada alumna explicava una característica o norma dels minuts Lumière.

 

Magda Chaves

 

Institut Castellet - 4t d'ESO (Sant Vicenç de Castellet)

Presentació INS Castellet

Obradoiros Programa anual

Hola amics i amigues!

Sóm l'INS Castellet i aquest any endeguem una nova i apassionant entrega del taller de Cinema en Curs. Aquí us presentem una foto de grup perque ens poguem començar a conéixer. Sóm la Desirée, la Magda, la Xènia, la Daniela, la Míriam, la Laura i la Itziar. A la part inferior i també d'esquerra a dreta, tenim a la Judit, la Paula, la Jessica, l'Anna i la Rania.

En l'apartat metodològic, us comentarem que estem ben immersos al projecte "DeProp" i estem començant a realitzar els muntatges, després d'uns dies de visionar moltes seqüències, tant fetes per nosaltres com per altres instituts. Estem molt entusiasmats i entusiasmades amb aquesta primera aproximació que ens brinda el grup The Berlinist. A nosaltres ens toca posar imatges a la cançó "Landscapes".

Us volem enviar una forta abraçada a tots els membres de la comunitat de Cinema en Curs.

 

INS Castellet