Institut Castellet - 4t d'ESO (Sant Vicenç de Castellet)

Plans filmats de presentació

Obradoiros Programa anual

El primer dia que en Daniel va venir a l'institut, ens vam presentar amb uns plans que cada una de nosaltres havíem filmat. Aquests plans mostren una part de nosaltres, un espai que ens agrada, el lloc on practiquem un hobby, llocs on anem habitualment, un espai que ens porta records...

Vam mostrar aquest plans al Daniel i li vam explicar per què els havíem filmat i quin significat tenien per a nosaltres. En Daniel ens va comentar què li semblaven els plans i ens va donar petits consells per aprendre a explorar millor els espais.

També ens va explicar el què faríem durant tot el curs en el taller de Cinema en curs. Ens va comentar que el curs està dividit en tres parts.

D’ara fins al Nadal:

  • Exploració i descoberta del l’entorn

  • Els Minuts Lumière

Després de Nadal (segon trimestre):

  • Primeres seqüències de ficció

  • Plans d’exploració.

Tercer trimestre:

  • El film final

Esperem que aquest plans de presentació també us serveixin a vosaltres per conèixer-nos una mica més.

Fins a la propera<

Institut Castellet - 4t d'ESO (Sant Vicenç de Castellet)

Escoles i instituts que fan cinema en curs

Obradoiros Programa anual

Hola,

Per tal de conèixer una mica millor la dimensió geogràfica dels tallers de “cinema en curs” hem buscat totes les escoles i instituts que participen en la 10a edició i les hem localitzat en el google maps.

Ara ja podeu buscar el vostre centre!!

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=z5v2yqhyl0iM.kvOdvidrOTrY

 

 

 

 

Institut Castellet - 4t d'ESO (Sant Vicenç de Castellet)

Ens presentem

Obradoiros Programa anual

Hola!, som les alumnes de l’itinerari humanístic de 4rt d’ESO de l’Institut Castellet, i aquest any realitzarem el taller de "cinema en curs". L’Institut Castellet està situat a Sant Vicenç de Castellet, a la Catalunya central, a 40 km de Barcelona.

Hem escollit fer "cinema en curs" perquè, d’una manera o una altra, totes ens interessem per la creació artística. Aquest any ens fa una il·lusió especial perquè formarem part del desè aniversari d’aquest projecte.

Ens ha cridat l’atenció  el fet que hi participin tants centres. Que també es faci a Madrid i a Galícia, però sobre tot, que es realitzi a Argentina i Xile.

Al llarg d’aquest taller esperem aprendre moltes coses i viure l’experiència de realitzar una pel·lícula.

Us desitgem que tingueu un bon curs!