Escola La Immaculada (Vilassar de Dalt)

Adéu a l’arbre de la nostra escola

Ens hem assabentat que l’arbre de la nostra escola està malalt i, a més, les arrels destrueixen les canonades que passen per sota el pati. Per això aviat el tallaran. Després de tants anys compartint jocs amb ell, hem decidit fer-li un comiat: L’hem dibuixat. L’hem fotografiat de moltes maneres, després hem seleccionat les fotografies, les hem classificat i hem anat dient paraules que ens suggerien el visionat de les diferents fotos.

Amb tot això hem fet els muntatges que us volem presentar:

Escola La Immaculada (Vilassar de Dalt)

Espais buits

Hem fet fotografies de diferents espais buits. Després de seleccionar-les, classificar-les i ordenar-les, hem gravat sons dels mateixos espais quan estan plens i hem muntat una peça dels espais amb els sons. L'únic so que no hem pogut gravar és el de l'antiga fàbrica, ja que no està en funcionament. Aquest l'hem buscat per internet.

Esperem que us agradi.

 

Escola La Immaculada (Vilassar de Dalt)

L'Àngels Masclans, productora de cinema ens visita

L'Àngels Masclans, mare d'en Carlos Medina, que és un nen de la classe, treballa de productora de cinema i va venir a explicar-nos totes les diferents feines que es necessiten per fer una pel·lícula. Ens va explicar moltes coses, i ens va repartir entre tots les diferents feines. Ens va explicar que quan acaben la pel·licula acostumen a fer-se una foto tot l'equip junt, i nosaltres també ens vam fer una amb ella.

Páxinas