Institut Júlia Minguell - 1r d'ESO (Badalona)

Resposta a l'Institut Milà i Fontanals: Finestres de Badalona

Obradoiros Programa anual

Ja us vam dir que anàvem una mica endarrerits, però amb moltes ganes de posar-nos al dia!

Aquests són els nostres primers plans d'exploració.

Creiem que són una bona presentació del nostre entorn.

Esperem que us agradin!

Comentarios

Hola amics de Júlia Minguell,

Som els alumnes de Milà i Fontanals del 2n A . Ens han agradat molts els vostres plans. la llum, el paisatge i les vostres presentacions.Ens han agradat els moments del dia que heu triat.La llum del matí, el cel fosc.Les finestres que on heu gravat són molt semblants a les del nostre barri del Raval. Ens agradaria venir algun dia els vostres barri i conèixer i per veure com surt el sol.

Hola de nou,

a mi m'ha agradat com esteu gravant des de un pis molt alt i esteu agafant tot el camp de futbol. Em sembla que està molt ben trobat el pla en el que hi ha un edifici a cada banda de l’enquadrament i tot just passa un avió. I també, una molt bona idea començar el muntatge del vostres plans quan surt el sol a les xemeneies i el mar de fons i acabar-lo quan s’està fent fosc en el mateix lloc.

Felicitats per la feina, ens ha agradat molt!

Nadir( Institut Milà i Fontanals)

Hola!! Júlia Minguell com va el vostre projecte? nosaltres ja hem començat les primeres seqüències i estem molt entusiasmats amb les gravacions. I ara comencem el guió de la nostra pel·lícula i ens esta agradant les idees que ens estan sortint. esperem que estigueu gaudint del projecte igual que nosaltres. Fins aviat