Institut Narcís Monturiol (Barcelona)

Nous Plans del Món

Obradoiros Programa anual

ÀVIA. Júlia Esteve

 

NIT. Carles Baró i Pol Nabil Larrad

 

DES DE LA MEVA FINESTRA. Aina Codina

 

MATÍ DIFERENT. Jaume Camins

 

BASSAL. Aina Codina

 

Tràveling. Pol Nabil Larrad i Carles Baró

 

CLARA. Mariona Gràcia

 

VICENTE. Mariona Gràcia

Comentarios

Hola companys/es de cinema en curs!
Hem estat veient els vostres plans del món i ens han agradat molt. Us deixem uns petits comentaris:

Àvia, Júlia (Retrat): Ens ha agradat la serenor i tranquil·litat que transmet la teva àvia, tot i saber que l'estaven gravant. Es mostra còmode en un àmbit quotidià.

Nit, Carles i Pol (Diari d'espai): Ens sembla curiosa la profunditat que transmet el pla tot i havent utilitzat un llenguatge

Des de la meva finestra, Aina Codina (Diari d'espai): Ens agrada el treball de so, que anticipa el pla en el negre. És genial l'originalitat i seguiment que es crea entre les paraules i el lloc captat.

Matí diferent, Jaume Camins (Diari d'espai): Sembla que ha mirat amb uns altres ulls, un espai que ha observat moltes altres vegades. És un pla amb molta profunditat de camp. Quin privilegi poder veure el mar cada matí!

Bassal, Aina Codina (Diari d'espai): Vista amb un final sorprenent, que trenca amb la tranquil·litat que els reflexes, amb els seus preciosos colors, donen al pla.

Tràveling, Pol i Carles (Tràveling): Ens sembla un tràveling molt interessant i diferent. L'heu fet amb skate?

Carla, Mariona Gràcia (Retrat): La llum ens sembla especial, crea unes ombres molt maques i un cert misteri al rostre de la protagonista.

Vicente, Mariona Gràcia (Retrat): Ens sobte l'originalitat de la presentació en francès i el títol del retrat; hi ha algun motiu pel que ho heu fet així? Està molt aconseguit el joc d'ombres i ens encanta.

Aviat comencem amb la ficció, tenim moltes ganes de compartir els nostres plans amb vosaltres!
Que vagi tot molt bé!

Alumnes de cinema en curs de l'INS Castellet.