Cinema en curs

Cinema en curs a L'Alternativa

Aquest any Cinema en curs inicia la col·laboració amb el Festival de Cinema Independent de Barcelona, L'Alternativa. Una de les activitats programades és l’assistència d’alumnes i exalumnes de Cinema en curs a la projecció de Slimane, de José Alayón el 20 de novembre a la tarda al Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Són més de 70 els nois i noies que s’hi apunten!

Després del film, tenim ocasió de dialogar amb el cineasta juntament amb altres espectadors del Festival. Sorgeixen qüestions molt interessants: el procés de guió, el treball amb actors no professionals, l’elecció de treballar amb una càmera molt propera als actors, el procés de muntatge, les localitzacions...

Hi participen nois i noies de l'Institut Castellet, l’Institut Júlia Minguell, l'Institut Milà i Fontanals, l'Institut Moisès Broggi i l’Institut Narcís Monturiol.

L’altre eix de la col·laboració amb L'Alternativa són invitacions per a que 10 exalumnes de 'Cinema en curs’ puguin assistir a diverses projeccions del festival.