Institut Flos i Calcat (Barcelona)

Valoracions de rodatges

Tallers Documentals

El meu nom és Samreen, aquest trimestre hem realitzat un taller de retrats d’oficis, i hem fet un vídeo sobre diferents oficis. Per a això vam anar pel barri per poder trobar oficis, i informació sobre la gent que els feia i han passat molts anys de la seva vida fent el que volia fer per servir als altres. Em va encantar fer aquest treball, perquè en fer aquest vídeo he après moltes coses, per exemple, he après nou vocabulari de català i va ser genial conèixer a les persones noves i la seva història de vida. Sobretot al nostre director Alex que ens va ensenyar moltes coses noves, per exemple, com gravar el vídeo amb un càmera professional i com ajuntant petits trossos de vídeo fer un vídeo ben fet.

 

Hola!

Em dic Baqir. Sóc d'acollida de l'Escola Ies Flos i Calcat. Nosaltres aprendre moltes coses en aquesta projecte. Nosaltres anem als bombers, paleta, farmacèutica, policia floristeria, veterinari, cotillaire, per veure com treballaven. He après molt vocabulari i gramàtica i muntar una pel·lícula, però també que la feina de director quan fe fred o plou és molt dura.

 

Hola sóc en Jorj he fet el taller de retrats d’oficis amb l’Alex i la Montserrat. L’Alex és el director de cinema i ens ha  ensenyat moltes coses com agafar la càmera, gravar el so, i la Montserrat és la meva professora i ens ha ajudat molt a parlar a la gent  i  també a  fer les preguntes, i que tot vagi sempre. L’ofici que més m’agrada és farmacèutica i el que no m’agrada gens és el de paleta.

 

Em dic Mahnoor Afzal sóc de l’aula d’acollida de l'Institut Flos i Calcat en aquest trimestre vam fer un vídeo sobre el retrats d’ofici amb un director de cinema que es diu l’Alex  vam fer moltes sortides per veure i conèixer ,els oficis del barri, però amb la crisi hi havia molta gent tenia tancat. Vam visitar els bombers la farmacèutica la policia el paleta i  veterinari una directora de l’escola i una floristeria. L’ofici que m’agrada molt és el de policia per que ajuden la gent del barri, i l’ofici que no m’agrada és el veterinari per que no m’agraden els animals. El què més m’ha agradat és filmar amb la càmera professional i treballar amb els companys de l’Aula.

 

Hola, sóc l’Oscar Cabrera, estic a l’aula d’acollida a l'Institut Flos i Calcat, aquest trimestre he fet el retrat d’oficis amb l’Alex i Montserrat.

M’ha agradat molt fer el retrat d’oficis perquè entrevistava a la gent i perquè així parlava més català, treballàvem junts el oficis i el que més m’ha agradat és el policia.

 

Hola sóc el Luis Alonso, estic a l’aula d’acollida l'Institut Flos i Calcat. Jo només he anat a l’ofici de paleta perquè vaig arribar fa poc.

M’ha agradat molt, i he anat amb els nous companys i l’Alex i Montserrat.

L’Alex és el director de cinema és molt agradable i ens va ensenyar a gravar i saber quin era el millor moment, i la Montserrat és la nostra professora i té molta paciència sempre amb tothom, i ens va ajudar molt amb les preguntes i a parlar amb la gent i veure la part bonica de tots els oficis. M’ ha agradat molt l’ofici de paleta.

 

 Em   dic  Noreen   Afzal  i  sóc  estudiant  d’aula  d’acollida  de  Ies Flos  i  Calcat. En aquest   trimestre  hem   de   fer   un vídeo   de   retrats  d’ofici   amb    l’Alex.  Per fer  el  vídeo  vam  anar  a  molts llocs  i  vam  veure  molts  oficis.  Vam  visitar els  bombers, la farmacèutica, la  corcetera, la  policia,  el  paleta  i  una  directora de  L’Escola . M’ha agradat   molt  veure  els  oficis i  el que m’ha agradat més de tots es que hem gaudit  molt fent el vídeo. L’Alex m’ha explicat molt com va la càmera. Al principi era molt difícil aprendre a filmar però ara m’assembla fàcil. L’ofici que no  m’ha agradat era el paleta perquè és molt dur i la vida d’ell trista com la de molts.

 

Em dic Neha Tariq Butt sóc de l’aula d’acollida. Aquest trimestre hem fet un taller de oficis. El director del cinema era molt bé va ajudar molt i va explica com gravar. L’ofici que m’ agrada més és la policia. Vam sortir per gravar els oficis.

La Montserrat  ajudar a fer les preguntes m’agrada el retrat de oficis. Alex ens va ensenyar, és una molt bona persona amb molta paciència.

 

Em dic Brian sóc del aula d’acollida hem fet un taller de cinema amb el director de cinema que es diu Àlex  i també nostra tutora que es diu Montserrat lo que més m’ha agradat ha sigut  anar a la farmacèutica  hem gravat  la  màquina de passar medicaments i com se fa un medicament  també em gravat el jurament dels apotecaris i va ser molt emocionant.

 

Sóc la Sindy, de l'aula d'acollida de l'Institut Flos i Calcat, en aquest trimestre hem fet un taller de cinema de retrats d'oficis.  Hem retratat una farmacèutica i un paleta. però el millor la policia que vam fer a dos. Hem conegut moltes persones pel barri i hem practicat el català. El director es diu Alex ens va ensenyar a muntar la càmera i agafar-la. És una persona que té molta paciència i la Montserrat és la nostra professora ens va ajudar molt a fer les preguntes i parlar amb la gent.

Em va agradar fer el retrat d’oficis amb els meus companys, vam treballar molt.

L’ofici que més m’agrada el de paleta i també els de policies.

 

Sóc la Karen de l'Institut Flos i Calcat estic a l'aula d'acollida. Aquest trimestre hem treballat el retrat d’oficis i aprendre a entrevistar les persones i practicar el català i veure com la gent treballa, saber una mica de la seva vida, però el que no em va agradar gens és quan les persones no volen respondre unes quantes preguntes i ens ignoraven perquè deien que tenien molt a treballar i que no podien o no ens volien ni deixar passar per explicar.

El director que el seu nom és alex ens va ensenyar a muntar la càmera i gravar, va ensenyar de tot una mica, de coses que nosaltres no sabíem i la Montserrat ens va ajudar a fer les preguntes i ens ajuda sempre que ens costen les coses i ho fa tot fàcil. Em va agradar el retrat d’oficis de paleta, i també molt els dels policies.

 

Em dic Saria Ejaz. Sóc de l’aula d’acollida. Aquest trimestre hem fet  un taller de retrat oficis. El director de cinema ens va ajudar molt i va explica com gravarem. Vam sortir per gravar els oficis. Vam visitat el veterinari, el paleta, el policia, el florista, la cotilleria, la infermera i una directora de l’escola. L’ofici que m’agrada més és el florista.

 

Hola sóc la Talia estic a l'aula d'acollida i estudio al institut Flos i Calcat. He fet un retrat d'oficis amb  els meus companys i també amb Alex i Montserrat.

L’Àlex és el director de cinema ens ha ensenyat molt a agafar i saber muntar la càmera es molt agradable ,i té moltísima paciència.

La Montserrat és la meva professora, ella també ens va ajudar molt  amb les preguntes  i que la gent que treballava ens donés una mica de temps.

Hi ha gent agradable i altra no ho són tant agradable perquè la primera vagada que vam sortir hi havia gent que no ens volia ni dir què feien. De tot l’ofici que més m'agrada és bomber i també em va agradar parlar a la gent més gran i fer preguntes.

 

Em dic Areej Zainab. Sóc de l’aula d’acollida de l’escola Ies Flos I Calcat. En aquest trimestre hem fet  un taller de retrats d’ofici amb l’Alex i hem conegut els oficis. Hem fet moltes sortides pel barri i vam buscar uns oficis per gravar. L’Alex va ajudar molt, ha explicat com podem filmar i vam aprendre molt vocabulari de Català. Vam veure el veterinari, el paleta, la policia, el florista, la cotilleria, la infermera i una directora de l’escola. L’ofici que m’agrada més és la policia. El treball del paleta m’assembla molt dura. També m’agrada’t utilitzar la càmera professional. Primer utilitzar la càmera era molt difícil però després va ser molt interessant.