Institut Castellet - 4t d'ESO (Sant Vicenç de Castellet)

Minuts Lumière

Comentaris

Hola!!!

Hem començat a mirar-nos amb calma els vostres "Minuts Lumière" i en primer lloc, volem felicitar-vos! N'heu gravat molts i tots molt interessants! Us enviem els primers comentaris fets per algunes alumnes del Monturiol.

Neteja de cavalls
He triat aquest minut per comentar perquè m'agrada l'enquadrament que heu utilitzat. Al principi podem veure que no passa res, només veiem la imatge del que serà l'espai on passarà l'acció. Quan entra la noia amb el primer cavall és quan comença "l'acció". Aquesta primera noia neteja el cavall, i no esperem que passi res més. Però de sobte hi ha una petita transformació del pla, ja que la segona noia passa amb un altre cavall just davant de la càmera. Quan aquest desapareix de l'enquadrament, tornem a veure el mateix que veiem abans. - Alba Pérez Baulies

Hípica
Aquest minut m’ha agradat molt. Sempre m’ha agradat l’hípica i tot el que té a veure amb cavalls El soroll de com corren els cavalls és el que més m’ha agradat (Carla Martínez)

El camió de Correus
M’ha agradat molt, tot estava super ben sincronitzat, i el moviment de tanta gent ajudant a baixar coses del camió ha estat molt bé. Els colors m’agraden molt i la llum també. CLARA REBOLLO

Medisana
Aquest minut tot i que al principi no crida gaire l’atenció , m’ha acabat agradant i sorprenent pel do, els sorolls, la maquinaria, la seva rapidesa... És un minut molt original i l’enquadrament està molt ben trobat! (Laura Argilés)

Essència
Al veure el títol que tenía aquest Minut, no m’esperava que fos d’una classe de ball. M’ha agradat per la coordinació que tenen els ballarins al fer cada pas i per la qualitat de so. (Sara Pérez)

Seguirem en contacte!!! Isabel