Escola Comtes de Torregrossa (Alcarràs)

El grup de l'Aula d'acollida d'Alcarràs ens presentem!

Ens presentem d'esquerra a dreta:

Hola em dic Loubna i tinc 8 anys .Al Desembre faré 9 anys, que es el mes que celebrem el Nadal .Vaig néixer al Marroc i als 5 anys vaig venir a viure a Catalunya. Visc a Alcarràs des de fa 5 mesos. A la família som cinc: el pare, la mare, les meves dues germanes i jo. Es el primer curs que faig Fotografia en curs i m’agrada molt fer fotos i vídeos i tinc una professora que es diu Olivia .El meu menjar preferit es la xocolata i també m’agraden molt les xuxes . Les meves aficions són la natació i l’escalada .

Hola em dic Matala tinc 12 anys I sóc del Senegal,fa set mesos que visc a Alcarràs amb el meu pare i el meu gema oumar m'agrada venir a escola I jugar amb el meu pare.

Cosmin.

Robi.

Hola em dic Allal, i vaig a 3r A a l’ escola Comtes de Torregrossa .Vaig nèixer a Barcelona el vint-i-quatre de Desembre del dos mil quatre.El curs

passat vaig estar al Marroc fent segon. La meva germana es diu Mimouna i fa sisè B .Tots dos hem començat aquest projecte de fotografia en curs.

M’agrada la verdura sobretot els pebrots, les pastanagues i els tomàquets. Els meus esports preferits son: el futbol, el tenis , escalada de muntanyes i la natació.

Mimouna.

Hola em dic Luisa Maria tinc nou anys i vinc d' Almeria m' agrada molt ballar i anar amb patins a la patja . No m' agrada el futbol. El que si m'agrada fer es fotos, m'agrada aquest projete perquè tinc la sensació que estic ajudant a la gent.Tambè m'agrada anar al cine amb les meves amigues.

 

Hola sóc el Dzhenis i tinc 6 anys. Sóc de Bulgària.

 

Hola em dic MAMADOU BOYE BAH sóc de Guinea i vaig a la classe de sisè C . Vaig arribar a Espanya, a Alcarràs fa 2 anys i mig. Vaig començar a fer cinema l'any passat i aquest curs he començat Fotografia en Curs.I el que m'agrada és el futbol, estic jugant al Baix Segrià a infantil B.

 

Hola em dic Jhon Elián sóc de Colòmbia.Vaig arribar fa dos anys i mig a Lascuarre, un poble molt bonic de Huesca.Ara estic a Alcarrás.Tinc 12 anys i vaig a classe de sisè A.Aquest és el primer any que estic en aquest cole.Mi agrada jugar al fútbol, tennis i bàsquet.També m' agrada llegir la fotografía les matemàtiques, i els vídeojocs.

Comentaris

Hola el meu nom es abdourahamane tinc 18 anys fa mols tambe vaig estar a la escola comptes de torre grossa afortunadament vaig ser dels primers en comensa fen aquet projecte a La aula dacollida soludo a tots en especial ales meves estimades profesores
PILAR Y OLIVIA